Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hönö IS Juniorer Herrar

Följ

Juniorer Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Hönö IS
Fotboll
Juniorer Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Öckerö/Hönö 4 2 1 1 7
2 Stenungsunds IF 1 1 0 0 3
3 Rannebergens IF 1 0 1 0 1
4 Sävedalens IF 2 0 0 2 0

Match

Sävedalens IF

0 - 1
Vallhamra IP
18 februari 2012
15:00

Öckerö/Hönö

Referat

Referat: Sävedalens IF - Öckerö/Hönö

Dags för årets andra träningsmatch och återigen om Sävedalen. Yttre förutsättningarna kunde ju varit bättre...regn, regnsjuk plan, nollgradigt och lite blåst på det, men fotboll är ju alltid roligt :)

Trots förhållandena så var humöret på killarna på topp och vi startade matchen riktigt bra. Max och Theo visade var skåpet ska stå på innermitten och redan efter 5 minuter så lirkade James fram bollen till Lukas i straffområdet och sedan fick Lukas på en bra snettinåtbakåtpass till Max som bestämt gjorde 1-0 från nära håll - go start!

Sävedalen kom upp i ett par halvchanser i början av matchen där vi inte riktigt kommunicerade i försvarsspelet, men Johan i mål var med noterna och Tobbe (97:a!) i mittförsvaret tillsammans med Mattias löste det bra också. God hjälp av Viktor A och Rasmus som skötte ytterbacken.

Istället för att släppa in något mål så skapade vi istället chanser som borde resulterat i mål. Emil L skapade själv ett par chanser genom fina löpningar och ett läge var riktigt nära när han lobbade över målvakten, men bollen smet precis utanför stolpen. Trots mycket snö runt linjerna och främst vid hörnflaggorna så fick vi på ett par fina hörnor där vi var nära på att få dit bollen, men det ville sig inte riktigt. Högerkanten i första halvlek var också riktigt svårspelad där Erkan och Rasmus fick hjälpas åt.

Vi bytte runt ganska friskt och även de som började på avbytarbänken gjorde det riktigt bra. Edvin kom in på topp och jobbade riktigt bra. De båda 97:orna Marcus och Jesper tog hand om vänsterkanten en period och släppte inte förbi någon och fyllde på bra framåt.

Vi hade ett klart spelövertag i första halvlek och försökte hitta varandra med ett kortpassningsspel, men med pölar i stort sett över hela planen var det svårt. Resultatet stod sig halvleken ut.

Andra halvlek fortsatte vi att ha ett spelövertag och skapade ett antal chanser, men deras målvakt fick göra ett par riktigt bra räddningar både på ett skott från Emil L och en frispark från Tobbe där målvakten lämnade retur, men bollen ville inte in.

Annars var andra halvlek mycket kamp och vi stod upp bra. Det byttes friskt på positionerna och alla spelare tog sitt ansvar oavsett var man spelade - gött å se. Tyvärr lite för mycket tjafs på domaren, vilket är onödigt.

Nu blev det ingen utdelning på spelövertaget och istället så slappnade vi av lite sista tio minuterna och släppte in Sävedalen i matchen. Men då fick Johan jobba lite för första gången i matchen och gjorde en svettig räddning på en frispark. Dessutom en bra räddning på ett närskott, så han höll nollan!

En stabil insats av hela laget som sagt där vi hade mersmak på fler mål, men en seger är alltid en seger!

Sävedalen - Hönö/Öckerö 0-1 (0-1) 120218

0-1 Max (Lukas)

Startlaget:
MV - Johan
Backar - Victor A, Tobbe, Mattias, Rasmus
Mittfält - Erkan, Max, Theo, James
Anfall - Lukas, Emil L
Avbytare - Edvin, Marcus, Jesper
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Max Lagrell 1 1 0 1 0 1
Lukas Eliasson 1 0 1 1 0 1
Edvin Alexandersson 1 0 0 0 1 0
Emil Lindhult 1 0 0 0 0 0
Jesper Svensson 1 0 0 0 0 0
Marcus Nilsson 1 0 0 0 0 0
Theo Alexandersson 1 0 0 0 0 0
Tobias Svan 1 0 0 1 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

lör 11 feb 2012, 15:00 Sävedalens IF - Öckerö/Hönö 2 - 5